+3
Thinkerman
гаден пухчо
Протостратор
7 posters
Средновековен панаир - Асеновград 2012г.
Sondoke- Брой мнения : 297
Местожителство : Романия
МОЛЯ КОМЕНТАРИТЕ НА Dani_Ch ДА НЕ СЕ ТРИЯТ !НЕКА ВСИЧКИ ДА ВИДЯТ ! СЛЕД КАТО КЛИКАТА ИСКА ДА СЕ НАСИРА ПУБЛИЧНО ДА ИМ ДАДЕМ ТАКА НУЖНОТО ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА !НЕКА ТЕЗИ ЗАБЛУДЕНИ ДЕЦА НА МАЙКАТА ПРИРОДА И ЧЕРНОБИЛ ДА ПОКАЖАТ ВИСОКИЯ СИ ТРОЛСКИ ПОТЕНЦИАЛ И ТЕЖЕСТТА НА УМСТВЕНИЯ СИ БАГАЖ .НАШАТА ЛЮБОВ КЪМ ТЕЗИ ИЗСТРАДАЛИ ХУМАНОИДНИ ФОРМИ НА ЖИВОТ Е ГОЛЯМА И НЕБИХМЕ ИСКАЛИ ТЕХНИЯТ ПОТЕНЦИАЛ ДА ОСТАНЕ В ТАЙНА ОТ ОБЩЕСТВОТО НА НАШАТА МИЛА РОДИНА
????- Гост
Както казах, можеше да си спестиш сцената, защото бяхме там и видяхме за какво става дума. Колкото и да обиждаш и редиш, видяхме с очите си колко ви стиска.
Лека вечер
Лека вечер
Протостратор- Администратор
- Брой мнения : 774
Местожителство : Станимака
Dani_Ch само до вас ми беше.... само вие ми бяхте в главата да знаете.
Не ми се занимава с вас, казах ви, идете вижте но не се заяждайте а вие какво?
Точно като някакви деца постъпихте?
Даже и крадете от нас
Но както казах не ми се занимава с вас
Не ми се занимава с вас, казах ви, идете вижте но не се заяждайте а вие какво?
Точно като някакви деца постъпихте?
Даже и крадете от нас
Но както казах не ми се занимава с вас
гаден пухчо- Брой мнения : 552
Местожителство : Филипопол
Ето и снимки на участниците!:
[Only admins are allowed to see this link]
Бъдъмба- Брой мнения : 215
Местожителство : Варна
На линка горе са снимките от моя фотоапарат, благодаря на Сондоке че издири загадъчно изчезналия бутон Post Reply :-)
Доколкото схващам от кадрите, видеото и случайно прочетените коментари, вашият панаир страда от същите проблеми като Червен и Сцена на вековете - ни повече, ни по-малко. Като се има предвид че ви е за първи път и откъм организация, и откъм участие, това си е голям комплимент:-))) Дано общинарите са ви харесали достатъчно, че да отделят по-нормално финансиране следващият път. И дано да има следващ път, разбира се.
Поздравления за идеята с иконите. Лесно е да се забрави, че това изкуство се е консервирало именно през средновековието и че технологията и сюжетите му са се запазили непроменени оттогава. Обясненията бяха интересно и нагледно представени, което е не по-малко важно.
Куманинът също беше много атрактивен, и при това май единствен по рода си към момента :-)
Доколкото схващам от кадрите, видеото и случайно прочетените коментари, вашият панаир страда от същите проблеми като Червен и Сцена на вековете - ни повече, ни по-малко. Като се има предвид че ви е за първи път и откъм организация, и откъм участие, това си е голям комплимент:-))) Дано общинарите са ви харесали достатъчно, че да отделят по-нормално финансиране следващият път. И дано да има следващ път, разбира се.
Поздравления за идеята с иконите. Лесно е да се забрави, че това изкуство се е консервирало именно през средновековието и че технологията и сюжетите му са се запазили непроменени оттогава. Обясненията бяха интересно и нагледно представени, което е не по-малко важно.
Куманинът също беше много атрактивен, и при това май единствен по рода си към момента :-)
Въпреки злобните нападки и критики в Традиция, панаира премина много добре като за първи път. Очакваният бяха огромни заради медиите.
Въпреки пропуските ни, панаира се радваше на огромен интерес, аз бях там където спират рейсовете и мога да ви уверя че хората бяха дошли от цяла България специално за да посетят панаира. Наистина голяма част от тях бяха много доволни
Можем само да се учим от грешките си за напред.
За другата година или аз ще окося цялата поляна или ще намерим друго място.
Ако няма финансиране, ще се постараем да го направим отново на наш гръб, което ще е още по - трудно.
Искам отново да благодаря на всички които помогнаха да се проведе мероприятието.
Благодаря на всички които взеха участие и бяха заедно с нас там на тази жега.
Надявам се да им е било приятно и да са си изкарали добре.
Въпреки пропуските ни, панаира се радваше на огромен интерес, аз бях там където спират рейсовете и мога да ви уверя че хората бяха дошли от цяла България специално за да посетят панаира. Наистина голяма част от тях бяха много доволни
Можем само да се учим от грешките си за напред.
За другата година или аз ще окося цялата поляна или ще намерим друго място.
Ако няма финансиране, ще се постараем да го направим отново на наш гръб, което ще е още по - трудно.
Искам отново да благодаря на всички които помогнаха да се проведе мероприятието.
Благодаря на всички които взеха участие и бяха заедно с нас там на тази жега.
Надявам се да им е било приятно и да са си изкарали добре.
Последната промяна е направена от Tears Of Rage на Сря Юли 04, 2012 7:43 am; мнението е било променяно общо 1 път
????- Гост
Благодаря Бъдъмба, дано има и други подобни прояви. Въпреки притеснението ми, мисля, че се получи този кумамин. Ако има друг път де обещавам да е още по атрактивен.
Thinkerman- Брой мнения : 50
На мен лично също страшно много ми хареса, трябва повече хора може би да помислят в посока източни въстановки.jeriko написа: Благодаря Бъдъмба, дано има и други подобни прояви. Въпреки притеснението ми, мисля, че се получи този кумамин. Ако има друг път де обещавам да е още по атрактивен.
Иначе от към атрактивност може да се помисли в посока изрусяване (шегувам се, разбира се)
????- Гост
Благодаря. абе дали са били руси .... спорна работа, щото името може да се отнася и за кожата или за ..... За следващия път може да разчитате на три броя кумани с юрта и занаяти .
На някои изображения рисуват унгарците и куманите рижави . Вземте направете експеримент - един с черна ,втори с руса и един рижав
????- Гост
Хайде хайде, оспамихме темата. Бачо ще ни дърпа ушите .
Ще ви скъсам ушите!
Колкото до куманите,ако се вярва на слуховете,че са си миели главите с конска и говежда урина ежедневно,естествено,че ще са рижаво-руси.Но трябва и да се вярва на свидетелствата,че често са си крадяли русоляви девойки за съпруги и наложници,което извращава брюнетния ген доста бързо.Та.....Сивков си знае!
Колкото до куманите,ако се вярва на слуховете,че са си миели главите с конска и говежда урина ежедневно,естествено,че ще са рижаво-руси.Но трябва и да се вярва на свидетелствата,че често са си крадяли русоляви девойки за съпруги и наложници,което извращава брюнетния ген доста бързо.Та.....Сивков си знае!
Ако някой иска да се вживее в реконструкцията си да започне да събира конска урина, и шотландците са се мазали със конска урина такаче тя е много ценна
Но дайде да се върнем към темата.
Но дайде да се върнем към темата.
????- Гост
Аз съм спазил традицията относно русото и мисля да си остана естествено чернокос.
Заключвам темата. Другата година ще видим как ще мине
Догодина да се надяваме по-добре .Най важното да сме живи и здрави до тогава .Айде запечатваме за архива !
С малко закъснение публикувам клиповете от Средновековният панаир публикувани от мен в един нов сайт за клипчета