Балканите през вековете

Впишете се с вашата регистрация, ако нямате такава регистрирайте се.

Join the forum, it's quick and easy

Балканите през вековете

Впишете се с вашата регистрация, ако нямате такава регистрирайте се.

Балканите през вековете

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Балканите през вековете

Дискусионен форум, за Европейският югоизток. Антични и средновековни Балкани.

3 posters

Да живееш на Балканите е привилегия

Протостратор
    Протостратор
    Администратор
    Администратор

Брой мнения : 774
    Местожителство : Станимака

Да живееш на Балканите е привилегия Empty Да живееш на Балканите е привилегия

Писане by Протостратор Нед Яну 15, 2012 11:34 am

Hobgoblin
    Hobgoblin

Брой мнения : 301
    Местожителство : Бургас

Да живееш на Балканите е привилегия Empty Re: Да живееш на Балканите е привилегия

Писане by Hobgoblin Сря Яну 25, 2012 12:03 am

Лично на мен не ми е приятна личност няма да обяснявам защо. Но ще споделя своя опит не съм пътувал много по света но имам база за сравнение от държавите които съм посетил та мога да заявя че на Балканите конкретно за нас, хърватите и албанците мога да твърдя че сме доста гостоприемни и сърдечни хора и че имаме доста сходен манталитет и поглед над живота от сърбите и гърците останах с доста лошо впечатление като се почне от неща като личната хигиена която там е под всякаква критика. Румънците пък са с манталитет на типично изкуствено създаден народ едни отдръпнати шовинисти като цяло са лоша компания за маса не разбират от дума пък камо ли от мнение различно от тяхното. Германците конкретно с тези от Бавария и Саксония с които се запознах на Празникът на народите бяха доста земни и битови хора и най-напомняха като манталитет балканският общо взето казват си всичко в очите но след това изслушват и ответната страна което е малко непонятно за нашите географски ширини Smile общо взето с добро впечатление останах от тях. В Израел обаче се нагледах на простащина и дивотия за 2 седмици престой се убедих че всичките стереотипи свързани с тях са вярно 1:1 алчни коварни и тесногръди до безобразие. Те също не ми направиха впечатление с добра лична хигиена. Та това е от мен не твърдя че се отнася за 100% от населението на страните които посетих но аз лично с такова впечатление останах. Та най-сме си добре ние на балканите малко "Бай Ганьовско" ще прозвучи но друго е да си си сред свой където си знаем номерата. Но е и факт че сме доста по възпитани и вежливи от Великобритания примерно...
    гаден пухчо
    гаден пухчо

Брой мнения : 552
    Местожителство : Филипопол

Да живееш на Балканите е привилегия Empty Re: Да живееш на Балканите е привилегия

Писане by гаден пухчо Пон Мар 12, 2012 7:27 pm

И да си слагаш колана обратно-също! Very Happy [img]Да живееш на Балканите е привилегия Pic03599 [/img]
    Протостратор
    Протостратор
    Администратор
    Администратор

Брой мнения : 774
    Местожителство : Станимака

Писане by Протостратор Пон Мар 12, 2012 8:02 pm

исках да съм различен shrung Rolling Eyes
    Шегувам се не знаех че трябва на другата страна да се сложи :Д
    Аз по принцип не използвам колани Very Happy
    Hobgoblin
    Hobgoblin

Брой мнения : 301
    Местожителство : Бургас

Писане by Hobgoblin Пон Мар 12, 2012 8:44 pm

сложи огледален образ на снимката и сичко ще е ок Very Happy

Sponsored content

Писане by Sponsored content

В момента е: Пон Ное 25, 2024 1:30 pm