Цени за работа с тел: навиване/рязане на тел и изработка на ризници.
1. Навиване на тел с ваш материал, предварително предоставен:
До 9 кг
Навиване: 5лв/ кг
рязане: 9лв/кг.
от 10 кг – 19 кг
Навиване: 4лв/кг
рязане: 8лв/кг
от 20 + кг
Навиване: 3лв/кг
Рязане: 7лв/кг
30лв. допълнително за експресни поръчки (до две седмици) за навиване/рязане
50% невъзвръщаемо капаро преди почване на работата (50% от сумата не се връща, ако клиента се откаже от поръчката)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Навиване с материал, закупен от мен става по цените, за навиване/рязане с ваш материал (1.) , като в последствие се заплаща цялата стойност на телта при предоставяне на касов бон (бележка).
Пример: Ако работя с закупен от мен материал и трябва да се навият и нарежат 5 кг. тел, което ценорасписа (1.) е 70 лв. като сума след като се навият и нарежат. Вие ми давате 35 лв. капаро за работата. В края заплащате останалите 50% тоест оставащите 35 лв. за да се получат 70 лв. + стойността на телта след като ви покажа касов бон (бележка).
3. Базови цени на ризници 4в1 до 15 кг.* следват:
Потник (до кръст) : 50 лв.*
Потник до под чатала: 80лв.*
Потник до/под коляно: 120лв.*
Ръкави:**
- къс ръкав + 15 лв.
- дълъг ръкав + 30 лв.* - за всяка ризница над 15 кг. важи базовата цена на типа ризницата която се изработва, като се добавят цената от (1.) + 5 лв. за всеки кг. добавен над базовите 15 кг.
** ръкавите не влизат в базовата цена на ризницата
3.1 Всичко допълнително се заплаща по договаряне.
4. Изготвянето на продукти отнема не по-малко от 30 дни, в случай че има забавяне* - се връщат 20 % от сумата на поръчката.
*е по уважителна причина (болница, университет и др. от този вид)
5. Всичко се изработва от поцинкована тел, вътрешни диаметри на халките 10 мм. и 8 мм. вътрешен диаметър, при 1.8 мм тел.
Всички изделия са ръчна изработка.
6. Контакти: 0897909793 и скайп: pun4eto, Камен Футеков
1. Навиване на тел с ваш материал, предварително предоставен:
До 9 кг
Навиване: 5лв/ кг
рязане: 9лв/кг.
от 10 кг – 19 кг
Навиване: 4лв/кг
рязане: 8лв/кг
от 20 + кг
Навиване: 3лв/кг
Рязане: 7лв/кг
30лв. допълнително за експресни поръчки (до две седмици) за навиване/рязане
50% невъзвръщаемо капаро преди почване на работата (50% от сумата не се връща, ако клиента се откаже от поръчката)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Навиване с материал, закупен от мен става по цените, за навиване/рязане с ваш материал (1.) , като в последствие се заплаща цялата стойност на телта при предоставяне на касов бон (бележка).
Пример: Ако работя с закупен от мен материал и трябва да се навият и нарежат 5 кг. тел, което ценорасписа (1.) е 70 лв. като сума след като се навият и нарежат. Вие ми давате 35 лв. капаро за работата. В края заплащате останалите 50% тоест оставащите 35 лв. за да се получат 70 лв. + стойността на телта след като ви покажа касов бон (бележка).
3. Базови цени на ризници 4в1 до 15 кг.* следват:
Потник (до кръст) : 50 лв.*
Потник до под чатала: 80лв.*
Потник до/под коляно: 120лв.*
Ръкави:**
- къс ръкав + 15 лв.
- дълъг ръкав + 30 лв.* - за всяка ризница над 15 кг. важи базовата цена на типа ризницата която се изработва, като се добавят цената от (1.) + 5 лв. за всеки кг. добавен над базовите 15 кг.
** ръкавите не влизат в базовата цена на ризницата
3.1 Всичко допълнително се заплаща по договаряне.
4. Изготвянето на продукти отнема не по-малко от 30 дни, в случай че има забавяне* - се връщат 20 % от сумата на поръчката.
*е по уважителна причина (болница, университет и др. от този вид)
5. Всичко се изработва от поцинкована тел, вътрешни диаметри на халките 10 мм. и 8 мм. вътрешен диаметър, при 1.8 мм тел.
Всички изделия са ръчна изработка.
6. Контакти: 0897909793 и скайп: pun4eto, Камен Футеков