+4
Бъдъмба
Sondoke
Протостратор
гаден пухчо
8 posters
Новини и други подобни
Протостратор- Администратор
- Брой мнения : 774
Местожителство : Станимака
- Post n°52
Re: Новини и други подобни
и аз това се питам - дали е шега
????- Гост
- Post n°53
или някой е ималмашина на времето
което май е малко вероятно
което май е малко вероятно
гаден пухчо- Брой мнения : 552
Местожителство : Филипопол
- Post n°54
- Post n°55
Ехе браво на Андрей Слабаков, крайно време е за нови версии на българските исторически филми
Hobgoblin- Брой мнения : 301
Местожителство : Бургас
- Post n°56
Абе нали не че нещо В "Под Игото" добре си изигра ролята. Но като гледам колко е мотивиран: "Все още не е сигурен кога ще започне да го снима, защото покрай всичко останало не е завършил и ремонтът вкъщи.
"Не знам дали ще ходя на море. Ако стане, ще е след 17-18 юли и най-вероятно ще е на Св. Константин и Елена или на Каварна","
"Не знам дали ще ходя на море. Ако стане, ще е след 17-18 юли и най-вероятно ще е на Св. Константин и Елена или на Каварна","
- Post n°57
Дори и режисьорите ходят на почивка...дори и Джордж Лукас ходи на почивка...
То ако найстина ходи във Ветикана за да чете кореспонденцията - евала му правя. То зависи и от финансите.
Е ако ни вземат за статисти нема им откажа :Р
То ако найстина ходи във Ветикана за да чете кореспонденцията - евала му правя. То зависи и от финансите.
Е ако ни вземат за статисти нема им откажа :Р
- Post n°58
Аз не знам Лукас да е ходил на почивка или да е лепил плочки в банята когато е правил филм.
- Post n°59
Първо Слабаков не го е започнал.
Второ когато пишеш исторически труд, или правиш исторически филм, първо трябва да се запознаеш, да изследваш това което ще създадеш.
Пайсий е обикалял балканите и е посещавал Ватикана за да напише История славянобългарска, а дори не е историк нито труда му е исторически Въпреки това е търсил източници
Това не ти е ужаси, роман или научна фантастика, че да си го измислиш
Второ когато пишеш исторически труд, или правиш исторически филм, първо трябва да се запознаеш, да изследваш това което ще създадеш.
Пайсий е обикалял балканите и е посещавал Ватикана за да напише История славянобългарска, а дори не е историк нито труда му е исторически Въпреки това е търсил източници
Това не ти е ужаси, роман или научна фантастика, че да си го измислиш
- Post n°60
"а и преди седмици спечели субсидия от Националния филмов център"
Явно аз съм в грешка. Въпреки че си мислих че първо представяш проект и после получаваш субсидията поне на запад практиката е такава...
Явно аз съм в грешка. Въпреки че си мислих че първо представяш проект и после получаваш субсидията поне на запад практиката е такава...
bbedrosov- Брой мнения : 50
- Post n°61
Преди малко пуснах тема за размисъл в "Традиция"
http://www.traditsia.com/forum/showthread.php?t=5595
и интервю по bTV
http://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/video/1184269357-Zashto_Andrey_Slabakov_iska_da_snima_istoricheski_film.html
Лично за мен един от най-главните въпроси е ние с какво и как можем да помогнем.
http://www.traditsia.com/forum/showthread.php?t=5595
и интервю по bTV
http://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/video/1184269357-Zashto_Andrey_Slabakov_iska_da_snima_istoricheski_film.html
Лично за мен един от най-главните въпроси е ние с какво и как можем да помогнем.
- Post n°62
В кой раздел е не ми отваря страницата..
bbedrosov- Брой мнения : 50
- Post n°63
Тоз' раздел е със ограничен достъп - не всеки може да чете и пише там.
- Post n°64
Разчистих мненията с които си чесахме езиците. Сега нека да караме по темата...новини и други подобни.
- Post n°65
И все пак какъв ще е контекста на новият филм? От изявленията на режисьорът му излиза, че ще се набляга на мултикултурността на въпросният Цар, както и че ще се търси румънската гледна точка по въпроса, което не е нито най-уместното, нито най-желателното в един български и исторически достоверен филм. Точно там може да възникне проблем. В старанието си някои хора да се "докопат на всяка цена" до признание и евентуален хонорар, е възможно да се допусне изкривяване на историтечката истина и то от хора, претендиращи да са "безпристрастни радетели на автентичността"
Това е мое мнение и не задължавам никой да го споделя. Ако не му е мястото тук, то модераторите да го преместят, а не да го трият, ако е възможно..
Това е мое мнение и не задължавам никой да го споделя. Ако не му е мястото тук, то модераторите да го преместят, а не да го трият, ако е възможно..
????- Гост
- Post n°66
Това е ясно на всеки здравомислещ човек и точно там ще стане сиира, щом в музея има броня от филма Хан Аспарух .. какво има да мислим. моето лично мнение е че е поредната историческа боза , а не исторически филм
- Post n°67
Лошото е че има всички предпоставки да стане един наистина добър макар и нискобюджетен филм. Именно защото финансите не винаги са основният фактор. Казаките потрошиха 80 милиона долара за филм който се оказа... Пародия.
????- Гост
- Post n°68
филм се прави най вече с пари и желание. ще поживеем ще видим всичко останало е предположения и чесане на пръстите по клавиатурата.
Бъдъмба- Брой мнения : 215
Местожителство : Варна
- Post n°69
bbedrosov написа:
И за мен така.
Борка, ако изникне нещо в тази връзка казвай. Само не ме карай да чета кликарски теми, моля те.
- Post n°70
Надявам се да помогнем с участие Стига да ни искат разбира се
- Post n°71
- Post n°72
Имен Ден!
Днес празнува Борето Бедросов!Айде,Жив и Здрав да е,да се радва на щастливо семейство и голяма заплата,да ма време за хобито,все хубави неща да създава!Наздраве!
- Post n°73
Проекта във Франция напредва!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4370498705295&set=a.4370490225083.2154841.1372822439&type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4370498705295&set=a.4370490225083.2154841.1372822439&type=1&theater
last roman- Брой мнения : 124
Местожителство : Serdica
- Post n°74
абе и при нас строежите напредват. Преди две седмици бях на Асеновата крепост - ей богу, въобще не можах да я позная - така са настроили някакви стени за три години, че вече на нищо не прилича.
- Post n°75
След дълго мислене и чудене, реших да си направя собствен блог в който да пиша за себе си. Facebook играе тази роля, обаче ми е дошло до гуша от този Facebook, затова се реших да престъпя към създаването на мой личен блог.
Оказа се, че системата за безплатни блогове е много полезна.
Все още допълвам блога си, но искам да ви го покажа.
http://protostratorbg.blogspot.com/
Оказа се, че системата за безплатни блогове е много полезна.
Все още допълвам блога си, но искам да ви го покажа.
http://protostratorbg.blogspot.com/